Ολυμπιακός: «Τελειώνει» ο Βίκτορ, έρχονται μεταγραφές - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: «Τελειώνει» ο Βίκτορ, έρχονται μεταγραφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βίκτορ Σάντσεθ θεωρείται «τελειωμένος» μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Champions League από τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αρχίσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του και έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στον Ρούντι Γκαρσία.

Ο 52χρονος Γάλλος προπονητής είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς των προπονητών. Από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και απολύθηκε από τη Ρόμα, κυκλοφορεί ελεύθερος παρότι είχε «παίξει» για Μίλαν και Σαουθάμπτον, προτού αυτές καταλήξουν σε Βιτσέντζο Μοντέλα και Κλοντ Πιέλ αντίστοιχα.

Παράλληλα, «παίζουν» έντονα τα ονόματα του Μαρσέλο Μπιέλσα και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τέλος, ο Ολυμπιακός... φορτσάρει τις επόμενες ημέρες για την ενίσχυση του. Διότι αύριο υπάρχει η κλήρωση του Europa League και την Δευτέρα ο ΟΣΦΠ δηλώνει την λίστα των παικτών για τα διπλά ματς των πλει οφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός βικτορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ