Europa League: Στη «μάχη» της πρόκρισης Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ [εικόνες] - iefimerida.gr

Europa League: Στη «μάχη» της πρόκρισης Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Europa League.

O Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, η ΑΕΚ καλείται να κάνει την υπέρβαση με την Σεντ Ετιέν μετά το ύπουλο 0-0 της Γαλλίας και ο ΠΑΣ Γιάννινα τα παίζει όλα για όλα αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο Παναθηναϊκός (20:00 - OTE Sport 1), ο οποίος καλείται να ξορκίσει τον περσινό αποκλεισμό-σοκ από την Καμπάλα και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους ομίλους του Europa League.

Europa League: Στη «μάχη» της πρόκρισης Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O Αντρέα Στραματσόνι έμεινε ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα στον πρώτο αγώνα και δεν αναμένεται να ρισκάρει. Πιο πιθανή ενδεκάδα είναι οι: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Μέστο, Γουακάσο (ή Νάνο), Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα (20:00 - Otesports 5) έχει ραντεβού με την ιστορία, αφού καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα με την Άλκμααρ και να πετύχει μια τεράστια πρόκριση.

Europa League: Στη «μάχη» της πρόκρισης Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το έργο των παικτών του Γιάννη Πετράκη μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο η εικόνα που άφησε ο ΠΑΣ στην Ολλανδία, σε συνδυασμό με τους 3.000 φίλους του που θα βρεθούν στο Περιστέρι, δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας. Η πιθανή ενδεκάδα των Ηπειρωτών είναι: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Ναδάλες, Καρανίκας, Λίλα, Ακόστα, Κοζορώνης. Γιάκος, Φερφελής.

Οι ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώνονται με το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Σεντ Ετιέν (21:00 – (Novasports 2). Η ψυχολογία των κιτρινόμαυρων είναι στα ύψη μετά την εξαιρετική παρουσία στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και το μόνο που σκέφτονται όλοι στην ομάδα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Europa League: Στη «μάχη» της πρόκρισης Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει τους: Ανέστης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Πέκχαρτ ή Μπακασέτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός αεκ ΠΑΣ Γιάννινα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ