Κυρίτσης για καταλήψεις: Δεκάδες δημόσια κτίρια είναι καταπατημένα από την Εκκλησία - iefimerida.gr

Κυρίτσης για καταλήψεις: Δεκάδες δημόσια κτίρια είναι καταπατημένα από την Εκκλησία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων είπε πως δεν προσφέρεται για γενικεύσεις αυτό το θέμα, αφού σε όλα υπάρχουν διαβαθμίσεις.

Ο κ.Κυρίτσης μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ υποστήριξε πως «σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική οι καταλήψεις είναι μία ιστορία δεκαετιών και από αυτήν έχουν προκύψει εμπειρίες και συμπεράσματα».

Σημείωσε μάλιστα τη διαφορά μεταξύ των καταλήψεων σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και σε κτίρια που βρίσκονται σε λειτουργία και σε ερώτηση αν μία μέθοδος καταλήψεων, ανεξαρτήτως στόχου, είναι αποδεκτή ως μέθοδος ο κ. Κυρίτσης απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση λέγοντας πως «Δεν προσφέρεται για γενικεύσεις αυτό το θέμα. Σε όλα υπάρχουν διαβαθμίσεις. Δεκάδες δημόσια κτίρια και κτήματα είναι καταπατημένα και από την Εκκλησία ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.
«Αν κολλήσουμε σε δύο ή τρεις καταλήψεις στέγης νομίζω πως αδικούμε το θέμα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κυρίτσης καταλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ