Ολυμπιακός - Άρσεναλ 3-1 (τελικό) - iefimerida.gr

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 3-1 (τελικό)

πρόκριση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη με 3-1 επί της Άρσεναλ δεν ήταν αρκετή για τον Ολυμπιακό προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Μαρσέιγ έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-3 την Ντόρτμουντ στην Γερμανία, ωστόσο έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, και τερμάτισε 3ος στον όμιλο συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε την αγγλική Άρσεναλ με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με γκολ των Τζεμπούρ, Φουστέρ και Μοντεστό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 16ο λεπτό. Κάθετη μπαλιά του Φουστέρ στην πλάτη της άμυνας της Άρσεναλ, ο Τζιμπούρ πέρασε τον Φαμπιάνσκι και σε κενή εστία από πλάγια θέση και αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύερο γκολ ήρθε στο 37ο λεπτό. Τραγικό λάθος του Μανόνε που βγήκε εκτός περιοχής για να απομακρύνει με το κεφάλι, η μπάλα έφτασε στον Φουστέρ που με μακρινό σουτ σε σχεδόν άδεια εστία έκανε το 2-0.

Η Άρσεναλ, μείωσε στο 57ο λεπτό. Σέντρα του Μικέλ από αριστερά, κατέβασμα του Σαμάκ με το στήθος, κεραυνός του Μπεναγιούν στην κίνηση από αριστερά και μέσα στην περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι.

Πολλές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό στην συνέχεια του παιχνιδιού, με την δικαίωση να έρχεται τελικά 89ο λεπτό. Εκτέλεση φάουλ του Μιραλάς από δεξιά, κεφαλιά του Μέλμπεργκ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μανόνε, ο Μοδέστο πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 3-1.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του όμως δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς η Μαρσέιγ κέρδισε στην Γερμανία τρην Ντόρτμουντ και πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση του ομίλου ο οποίος συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαθμολογία του ομίλου

Άρσεναλ 11

Μαρσέιγ 10

Ολυμπιακός 9

Ντόρτμουντ 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ