Στο Πήλιο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Βρετανός ΥΠΕΞ Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος, όπως έχει δηλώσει, «τρελαίνεται» για την ελληνική κουζίνα.
Χθες το βράδυ βρέθηκε σε ένα από τα πλέον γραφικά ταβερνάκια στο Χόρτο Πηλίου, το «Περιγιάλι».
![Ο Μπόρις Τζόνσον σε ελληνική ταβέρνα στο Πήλιο -Τι έφαγε, πώς πλήρωσε και τι φιλοδώρημα άφησε | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/estiatorio-p-1.jpg?itok=nyHnRhOg)
Επέλεξε ένα τραπέζι δίπλα στο κύμα και μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ και τα παιδιά τους παρήγγειλαν τα αγαπημένα τους ελληνικά πιάτα:
- 3 χωριάτικες σαλάτες
- 1 αγγουροντομάτα
- 1 τζατζίκι
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 1 λαβράκι
- 1 μακαρονάδα
- μισό κιλό λευκό κρασί
- Για επιδόρπιο όλοι προτίμησαν μπακλαβά
Ωστόσο, μετά από το δίωρο δείπνο, κατά τις 11:30, που ζήτησε τον λογαριασμό βρέθηκε αντιμέτωπος με μία έκπληξη, καθώς ήθελε να πληρώσει με κάρτα, αλλά το γραφικό ταβερνάκι δεν είχε προμηθευτεί ακόμα μηχάνημα POS.
Ετσι ο Τζόνσον επέστρεψε στο τραπέζι και ζήτησε μετρητά από τη σύζυγό του. Αφού πλήρωσε, στη συνέχεια άφησε και 5 ευρώ φιλοδώρημα.
![Ο Μπόρις Τζόνσον σε ελληνική ταβέρνα στο Πήλιο -Τι έφαγε, πώς πλήρωσε και τι φιλοδώρημα άφησε | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/estiatorio-p-2.jpg?itok=EIml8WYW)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο