Η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου: Πώς ξεπέρασα τη δολοφονία του συζύγου μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου: Πώς ξεπέρασα τη δολοφονία του συζύγου μου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή Πρωινούλι βρέθηκε καλεσμένη η Νένα Χρονοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Η Νένα Χρονοπούλου δεν δίστασε να μιλήσει και για προσωπικά της θέματα απαντώντας μάλιστα και στην ερώτηση δημοσιογράφου για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει τον πρόωρο χαμό του συζύγου της, Γεράσιμου Μαυράκη.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η ίδια η ηθοποιός είπε πως ακόμη δεν το έχει δεχτεί και έχει αποφασίσει να σκέφτεται πως ο σύζυγός της την εγκατέλειψε.

«Κάθε άνθρωπος έχει διάφορους τρόπους για να προσπερνάει κάποια πολύ σοβαρά γεγονότα στη ζωή του. Εγώ, λοιπόν, αποφάσισα να μην το δεχτώ ποτέ. Αποφάσισα να πω ότι με παράτησε. Απλά, υπάρχει ένα χρυσό άλλοθι, κάποιοι άνθρωποι παρατάνε τα παιδιά τους και δεν τα βλέπουν ποτέ και υπάρχουν. Τα εγκαταλείπουν και υπάρχουν. Ο γιος μου δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει. Γνωρίζει, όμως, ότι ο μπαμπάς του είναι στον ουρανό», σημείωσε η ηθοποιός.

Πηγή: Gossiptv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρονοπουλου μαυρακης δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ