Συμμορία Αλβανών άδειαζε σπίτια την ώρα του γάμου - iefimerida.gr

Συμμορία Αλβανών άδειαζε σπίτια την ώρα του γάμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολυάριθμη σπείρα Αλβανών έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας της Ρόδου, μετά από σερί διαρρήξεων μέσα σε ένα μήνα σε σπίτια όπου οι ιδιοκτήτες έλειπαν σε γάμους.

Πρόκειται για 10 Αλβανούς -ανάμεσά τους και μια γυναίκα- που είχαν βρει το κόλπο για να αδειάζουν τα σπίτια των θυμάτων τους. Περίμεναν οι ιδιοκτήτες να πάνε σε ένα γάμο ή κάποια κοινωνική εκδήλωση, και την ώρα που έλειπαν έμπαιναν μέσα και δεν άφηναν τίποτε. Σε μια περίπτωση μάλιστα «άδειασαν» 4 σπίτια την ώρα του γάμου.

Μετά από 11 ληστείες, κυρίως τις απογευματινές ώρες, η Αστυνομία έπιασε δύο από αυτούς την ώρα που «χτένιζαν» την περιοχή γύρω από ένα σπίτι όπου και πάλι οι ιδιοκτήτες έλειπαν σε γάμο. Λίγο αργότερα, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν και άλλα τέσσερα μέλη της σπείρας και στο κρυσφήγετό τους βρέθηκαν ρολόγια, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, ηλεκτρονικές συσκευές κλπ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η σπείρα ευθύνεται για 11 διαρρήξεις τις τελευταίες 20 μέρες. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ αναζητούνται άλλα τέσσερα μέλη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ