Μπήκαν στα σπίτια δύο αδερφών, λήστεψαν τον έναν, σκότωσαν τον άλλον - iefimerida.gr

Μπήκαν στα σπίτια δύο αδερφών, λήστεψαν τον έναν, σκότωσαν τον άλλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόμος επικρατεί στην τοπική κοινωνία στο χωριό Λαλιώτη της Κορινθίας μετά το χτεσινό στυγερό έγκλημα με θύμα ένα 53χρονο που έμενε στο ίδιο κτίριο με τον αδερφό του.

Συγκεκριμένα, χτες το πρωί ληστές μπήκαν στο διώροφο σπίτι με στόχο να κλέψουν χρήματα καθώς φαίνεται ότι γνώριζαν την ύπαρξη μετρητών. Αρχικά, χτύπησαν το κάτω διαμέρισμα όπου έμενε ο 53χρονος. Όμως οι ληστές δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν και επέδειξαν πρωτοφανή αγριότητα. Τον έδεσαν, τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον έπνιξαν με ένα καλώδιο.

Έπειτα, αφού δεν βρήκαν χρήματα στο διαμέρισμα του άτυχου άνδρα, ανέβηκαν στο πάνω όροφο όπου έμενε ο έτερος αδερφός, ο 48χρονος. Τον βασάνισαν για να τους πει που κρύβει χρήματα, καθώς ήξεραν ότι είχε πουλήσει πρόσφατα κάποια κτήματά του. Για κακή του τύχη, ο άνδρας κρατούσε τα χρήματα -περίπου 30.000 ευρώ- μέσα στο σπίτι του και οι ληστές τα βρήκαν. Στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο αλλά ευτυχώς ζωντανό και αφού του έκλεψαν το αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των αδίστακτων ληστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία ληστεία ληστές Κορινθία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ