Η πιο ακριβή καραμπόλα στον κόσμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πιο ακριβή καραμπόλα στον κόσμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας λάθος υπολογισμός ήταν αρκετός για να δημιουργηθεί αλυσιδωτή αντίδραση που οδήγησε τελικά στην καταστροφή 14 οχημάτων, μεταξύ των οποίων 8 Ferrari, 3 Mercedes και μια Lamborghini Diablo, που βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Μια ομάδα από Ιάπωνες λάτρεις ακριβών αυτοκινήτων, όδευαν προς τη Χιροσίμα, όταν ένας εξ αυτών έχασε τον έλεγχο της Ferrari του, κατά τη διάρκεια προσπέρασης, εξαιτίας ολισθηρού οδοστρώματος. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τα άλλα οχήματα που ακολουθούσαν να πέσουν πάνω του και να γίνει καραμπόλα.

Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς, όμως τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για έξι ώρες, προκαλώντας ουρές μποτιλιαρισμένων οχημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ