Με πορείες θα τιμηθεί αύριο η μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου - iefimerida.gr

Με πορείες θα τιμηθεί αύριο η μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δεκάδες συγκεντρώσεις και πορείες θα τιμήσουν αύριο τη μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί σε πολλές πόλεις της χώρας.

Αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη από το υπηρεσιακό περίστροφο του Επαμεινώνδα Κορκονέα, που εκτίει πλέον ποινή ισοβίων, και οι φοιτητές και οι μαθητές στην Αθήνα θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια το μεσημέρι ενώ στις 6 το απόγευμα θα γίνει και συγκέντρωση αντεξουσιαστών.

Η Αστυνομία θα είναι επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζεται στην εφαρμογή μέτρων ασφαλείας παρόμοιων με όσα ελήφθησαν στην πρόσφατη πορεία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου. Δηλαδή θα υπάρχει επιτήρηση στους δρόμους από όπου θα περάσει η πορεία, ενώ έμφαση θα δοθεί στο μπλοκ των αντεξουσιαστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, ενώ ο συγκατηγορούμενος του καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 χρόνων για απλή συνέργεια και είναι πλέον ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ