Με το προεδρικό αεροσκάφος στη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

Με το προεδρικό αεροσκάφος στη Νέα Υόρκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ανακοίνωση του περιγράμματος των νέων μέτρων, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναχώρησε για Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στην εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο τσάρος της ελληνικής οικονομίας χρησιμοποίησε για το ταξίδι του το προεδρικό αεροσκάφος.

Όπως είναι φυσικό η είδηση προκάλεσε όλους- όσοι καλούνται να επωμιστούν νέα βάρη από τις αστοχίες, τις ατυχείς προβλέψεις και την αδυναμία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου να ελέγξει τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους.

Βέβαια κάποιοι από το κυβερνών κόμμα υποστηρίζουν πως η κριτική για το συγκεκριμένο θέμα είναι λαϊκισμός, άλλοι όμως ισχυρίζονται πως τη στιγμή που τα ελληνικά νοικοκυριά βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, ο κ. Παπακωνσταντίνου, πρώτος οφείλει τουλάχιστον να μην προκαλεί.

Τυχόν δικαιολογίες περί έλλειψης άλλης πτήσης κλπ, δε θα πείσουν κανένα! Ο κ. Παπακωνσταντίνου, αναχώρησε χθες το απόγευμα και η πρώτη του συνάντηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 9 το βράδυ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ