Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα στην Αττική - iefimerida.gr

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα στην Αττική

Αττική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν ένα διαμέρισμα, τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό και έκαψαν ΙΧ.

Ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε περίπου στις 11 στα Καμίνια, όπου διαρρήκτες παραβίασαν διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην οδό Παναγίας Οδηγήτριας στα Καμίνια, το οποίο ήταν ακατοίκητο και έβαλαν φωτιά, άγνωστο για ποιο λόγο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε μηχανήματα κινητής τηλεφωνίας που ήταν μέσα.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις 3 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από τρία γκαζάκια, στην αυλή σπιτιού στην οδό Αγίας Βαρβάρας στο Κορωπί. Από τα γκαζάκια εξερράγησαν τα δύο, με αποτέλεσμα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, να προκληθούν ζημιές σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Επίσης, εμπρηστές έκαψαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα στην οδό Ι. Κοκκώνη στο Παλαιό Ψυχικό και στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Παρνασσού στη Φιλοθέη, ενώ στην συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κηφισοδότου στα Πετράλωνα έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμάτων, με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη ζημιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ