Μόναχο: Σε κατάσταση αμόκ οι δράστες -«Οξεία τρομοκρατική κατάσταση», λέει η αστυνομία - iefimerida.gr

Μόναχο: Σε κατάσταση αμόκ οι δράστες -«Οξεία τρομοκρατική κατάσταση», λέει η αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «οξεία τρομοκρατική κατάσταση» κάνει λόγο η αστυνομία του Μονάχου, την ώρα που ο δήμος της πόλης τονίζει πως οι δράστες βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ.

Αυτή τη στιγμή, η κυκλοφορία με το μετρό, τα λεωφορεία και τα τραμ έχει διακοπεί πλήρως σε ολόκληρη την πόλη του Μονάχου. Τα τρένα με προορισμό το Μόναχο σταματούν έξω από την πόλη. Γύρω στις 9 ώρα Ελλάδος εκκενώθηκε και ο σιδηροδρομικός σταθμός του Μονάχου.

Οι κάτοικοι κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τους δημόσιους χώρους. Προειδοποίηση συστήνει στους οδηγούς που κατευθύνονται προς την πόλη, να αποφύγουν την είσοδο.

Το ZDF μετέδωσε ότι δύο νεκροί κείτονται μπροστά στα Mcdonalds του εμπορικού κέντρου Olympia, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου.

Οι πολίτες κλήθηκαν από smartphοne να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Για την ασφάλειά σας αποφεύγετε πλατείες και δρόμους. Ο/Οι δράστες έχουν διαφύγει. Διακόπηκε η κυκλοφορία του μετρό και των λεωφορείων. Ανοίξτε το ραδιόφωνα και την τηλεόραση», έγραψαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόναχο εμπορικό κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ