Εξω οι ώμοι: Φόρεσε την τάση της σεζόν με 5 τρόπους - iefimerida.gr

Εξω οι ώμοι: Φόρεσε την τάση της σεζόν με 5 τρόπους

Φωτογραφία: Instagram @Bellalug
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ζητούσες μία κατευθυντήρια ιδέα από όλες τις fashion experts, για το τι θα φορεθεί φέτος περισσότερο, τότε σίγουρα εκείνες θα έλεγαν με μία φωνή «Aσε τους ώμους σου έξω».

Βλέποντας τις γυναίκες των 90’s να φοράνε μικροσκοπικά τοπάκια, αφήνοντας την κοιλιά τους «εκτεθειμένη» και 10 χρόνια αργότερα να συμβαίνει το ίδιο με τα εξώπλατα tops, πλέον οι καλοκαιρινές τάσεις δεν «κυνηγάνε» μόνο το γυμνό, αλλά το καλαίσθητο και το κομψό.

Με τις off the shoulder δημιουργίες να κλείνουν το μάτι στις σαραντάρες, οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε σωματότυπο. Συγκεκριμένα τα μπλουζάκια με βολάν και τα τιραντάκια με τα σκισίματα στους ώμους ,έχουν την τιμητική τους, καθώς ταιριάζουν για όλες τις περιστάσεις και οι συνδυασμοί είναι ασταμάτητοι και ακαταμάχητοι.

Για να υιοθετήσετε την σούπερ τάση του καλοκαιριού, υπάρχουν 5 τρόποι τους οποίους μπορείτε να ανακαλύψετε στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ off the shoulder μόδα τρόποι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ