Μόσιαλος: Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να συνεχίσει μέχρι το Σεπτέμβριο - iefimerida.gr

Μόσιαλος: Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να συνεχίσει μέχρι το Σεπτέμβριο

Παπαδήμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμησή του ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει συνεχίσει το έργο της μέχρι το Σεπτέμβριο, εξέφρασε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, προσθέτοντας ότι «έχει μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να συμφωνήσουν σε ένα μίνιμουμ ενεργειών και δράσεων και για μετά τις εκλογές».

Μιλώντας στην Real News, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι χρειάζεται μια «γενικότερη ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η πολιτική στην Ελλάδα για πολλά χρόνια είναι το πιο κλειστό από τα κλειστά επαγγέλματα και είναι καιρός να ανοίξει κι αυτό».

Παράλληλα, παρατήρησε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να υπερβεί την ιδεολογία του κρατισμού, τον εναγκαλισμό του με τα συντεχνιακά συμφέροντα, να δημιουργήσει περιβάλλοντα ευνοϊκά για την επιχειρηματικότητα». «Το ΠΑΣΟΚ για πολλούς καταγράφηκε ως κόμμα που εκπροσωπεί τον δημόσιο τομέα, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Η υπέρβαση αυτών των αδυναμιών πρέπει σήμερα να αποτελεί το κύριο μέλημά μας και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η πολιτική και ιδεολογική μας συζήτηση», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μόσιαλος είπε ότι «καλό είναι να περιμένουμε να εκφραστεί ο Γιώργος Παπανδρέου», τονίζοντας ότι οι όποιες αλλαγές «πρέπει να είναι τέτοιες που να συμβάλλουν στη μεταρρύθμιση του κοινωνικού και παραγωγικού μας μοντέλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ