Σορμπέ καρπούζι, με κρασί - iefimerida.gr

Σορμπέ καρπούζι, με κρασί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Zac Posen σχεδίασε το επετειακό μπουκάλι του διάσημου κρασιού Pinot Grigio.


Εμπνευσμένο από την τελευταία κολεξιόν του Posen, στην ετικέτα του κρασιού πρωταγωνιστούν μικρά χρωματιστά κομφετί που δίνουν μία ευχάριστη και πιο καλοκαιρινή νότα.

O Posen όμως δεν προτείνει απλά να το πιεις στο ποτήρι, αλλά και να το φας σε ένα εντυπωσιακό δροσερό σορμπέ καρπουζιού που θα σου διεγείρει τις αισθήσεις.
Ο ίδιος ο σχεδιαστής μοιράστηκε τη συνταγή με το Harper's Bazaar.


Σορμπέ καρπουζιού με μέλι βασιλικό και Ecco Domani Pinot Grigio

Υλικά

  •     Καρπούζι
  •     Ecco Domani Pinot Grigio
  •     Φρέσκος βασιλικός
  •     Μέλι καστανιάς
  •     Θαλασσινό αλάτι Maldon
Σορμπέ καρπούζι, με κρασί | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  •     Κόβουμε σε φέτες ένα γλυκό καρπούζι και καψαλίζουμε τις άκρες για να αναπτύξει μία καπνιστή γεύση
  • Πολτοποιούμε το καρπούζι και προσθέτουμε, το μέλι καστανιάς μαζί με τον φρέσκο βασιλικό
  •     Ενώ τα πολτοποιούμε όλα μαζί προσθέτουμε λίγο θαλασσινό αλάτι και 2,5 κούπες Pinot Grigio.
  •     Μόλις το μείγμα ενοποιηθεί πλήρως, το απλώνουμε σε ένα ρηχό ταψί και το παγώνουμε επί 3,5 ώρες, το αφαιρούμε κάθε 30 με 40 λεπτά από την κατάψυξη και το ανακατώνουμε
  •     Μόλις το μείγμα έχει την υφή που επιθυμούμε, το σερβίρουμε
  •     Το διακοσμούμε με φύλλα βασιλικού
Σορμπέ καρπούζι, με κρασί | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Ecco Domani/Zac Posen

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σορμπέ καρπούζι κρασί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ