Ο Zac Posen σχεδίασε το επετειακό μπουκάλι του διάσημου κρασιού Pinot Grigio.
Εμπνευσμένο από την τελευταία κολεξιόν του Posen, στην ετικέτα του κρασιού πρωταγωνιστούν μικρά χρωματιστά κομφετί που δίνουν μία ευχάριστη και πιο καλοκαιρινή νότα.
O Posen όμως δεν προτείνει απλά να το πιεις στο ποτήρι, αλλά και να το φας σε ένα εντυπωσιακό δροσερό σορμπέ καρπουζιού που θα σου διεγείρει τις αισθήσεις.
Ο ίδιος ο σχεδιαστής μοιράστηκε τη συνταγή με το Harper's Bazaar.
Σορμπέ καρπουζιού με μέλι βασιλικό και Ecco Domani Pinot Grigio
Υλικά
- Καρπούζι
- Ecco Domani Pinot Grigio
- Φρέσκος βασιλικός
- Μέλι καστανιάς
- Θαλασσινό αλάτι Maldon
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε φέτες ένα γλυκό καρπούζι και καψαλίζουμε τις άκρες για να αναπτύξει μία καπνιστή γεύση
- Πολτοποιούμε το καρπούζι και προσθέτουμε, το μέλι καστανιάς μαζί με τον φρέσκο βασιλικό
- Ενώ τα πολτοποιούμε όλα μαζί προσθέτουμε λίγο θαλασσινό αλάτι και 2,5 κούπες Pinot Grigio.
- Μόλις το μείγμα ενοποιηθεί πλήρως, το απλώνουμε σε ένα ρηχό ταψί και το παγώνουμε επί 3,5 ώρες, το αφαιρούμε κάθε 30 με 40 λεπτά από την κατάψυξη και το ανακατώνουμε
- Μόλις το μείγμα έχει την υφή που επιθυμούμε, το σερβίρουμε
- Το διακοσμούμε με φύλλα βασιλικού
Φωτογραφίες: Ecco Domani/Zac Posen
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο