Τέλος και επίσημα ο Μπουονανότε από την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Τέλος και επίσημα ο Μπουονανότε από την ΑΕΚ

Φωτογραφία: Eurokinissi/Δημήτρης Ντουντούμης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχωρήσεων συνέχεια στην ΑΕΚ. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα, όπως και ο Αμπλαγιέ Φαγέ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ντιέγκο Μπουονανότε και Αμπλαγιέ Φαγέ, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

«Μόλις ολοκλήρωσα τη λύση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ, εδώ στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος, με όρεξη για τη νέα μου ομάδα στη Χιλή και ενέργεια για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου. Όταν κάποιος πάει σε μια ομάδα τόσο σημαντική, πάντα υπάρχουν προσδοκίες μεγάλες και ναι, πρέπει να παλέψω σε όλα τα μέτωπα και να να προσπαθήσω να τα καταφέρω» δήλωσε ο Αργεντίνος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κατόλικα της Χιλής.

Τέλος και επίσημα ο Μπουονανότε από την ΑΕΚ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ