Είναι ένα απολαυστικό πιάτο, το τρως και νομίζεις ότι κάνεις αποτοξίνωση!
Υλικά
- 200 γραμμάρια σπαγγέτι
- 5 σκελίδες σκόρδο
- 1 λεμόνι
- 3 κουταλιές σούπας κρέμα σόγιας (πιο ελαφριά από την κρέμα γάλακτος)
- 30 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράστε τα σπαγγέτι όπως λένε οι ενδείξεις
- Σουρώστε τα και βάλτε τα στην άκρη
- Ετοιμάστε τη σάλτσα λεμονιού: Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε την κρέμα σόγιας να ζεσταθεί, σε χαμηλή φωτιά
- Προσθέστε τον χυμό του λεμονιού και αρκετό ξύσμα
- Προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα, ανακατέψτε απαλά, ρίξτε πιπέρι
- Βάλτε την σάλτσα στην άκρη
- Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ασπρίστε ελαφρά το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο
- Προσθέστε τα μακαρόνια, ανακατέψτε να πάρει παντού αρώματα
- Προσθέστε και τη σάλτσα λεμόνι
- Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο