Σπαγγέτι με λεμόνι και σκόρδο - iefimerida.gr

Σπαγγέτι με λεμόνι και σκόρδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα απολαυστικό πιάτο, το τρως και νομίζεις ότι κάνεις αποτοξίνωση!

Υλικά

  • 200 γραμμάρια σπαγγέτι
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 1 λεμόνι
  • 3 κουταλιές σούπας κρέμα σόγιας (πιο ελαφριά από την κρέμα γάλακτος)
  • 30 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι και πιπέρι
Σπαγγέτι με λεμόνι και σκόρδο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Βράστε τα σπαγγέτι όπως λένε οι ενδείξεις
  • Σουρώστε τα και βάλτε τα στην άκρη
  • Ετοιμάστε τη σάλτσα λεμονιού: Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε την κρέμα σόγιας να ζεσταθεί, σε χαμηλή φωτιά
  • Προσθέστε τον χυμό του λεμονιού και αρκετό ξύσμα
  • Προσθέστε την τριμμένη παρμεζάνα, ανακατέψτε απαλά, ρίξτε πιπέρι
  • Βάλτε την σάλτσα στην άκρη
  • Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ασπρίστε ελαφρά το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο
  • Προσθέστε τα μακαρόνια, ανακατέψτε να πάρει παντού αρώματα
  • Προσθέστε και τη σάλτσα λεμόνι
  • Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως
Σπαγγέτι με λεμόνι και σκόρδο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σπαγγέτι λεμόνι σκόρδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ