Ο Κατρούγκαλος θέλει επιτροπή συνταγματικής αναθεώρησης με συνταγματολόγους, πολιτικούς και καλλιτέχνες - iefimerida.gr

Ο Κατρούγκαλος θέλει επιτροπή συνταγματικής αναθεώρησης με συνταγματολόγους, πολιτικούς και καλλιτέχνες

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στροφές ανεβάζει το κυβερνητικό στρατόπεδο και με γνώμονα τις θεσμικές αλλαγές που προωθεί ο πρωθυπουργός, συνεδριάζουν αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος προσήλθε με τις προτάσεις της άτυπης επιτροπής διαλόγου για το Σύνταγμα ανά χείρας. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως θα προτείνει τη σύσταση μιας διευρυμένης επιτροπής ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης στην οποία θα μετέχουν Συνταγματολόγοι,πολιτικά πρόσωπα αλλά και πρόσωπα από την κοινωνία όπως π.χ καλλιτέχνες.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται ο τρόπος που θα τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός και τα υπόλοιπα μέλη του οργάνου. Ήδη το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κυβερνητική πρόταση δια στόματος Τσίπρα θα γνωστοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ