Ρέππας: «Υπάρχουν φαινόμενα αντισυμπολίτευσης» - iefimerida.gr

Ρέππας: «Υπάρχουν φαινόμενα αντισυμπολίτευσης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το βήμα της βουλής ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας άφησε σαφής αιχμές για την στάση της Νέας Δημοκρατίας εντός της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου λέγοντας ότι «χρησιμοποιεί» την κυβέρνηση συνεργασίας με «συμπεριφορά αντισυμπολίτευσης».

Ο κ. Ρέππας κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του προϋπολογισμού του 2012, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «το σχήμα της αντισυμπολίτευσης δεν έχει ανακαλυφθεί και καλό είναι κάποιοι να μην το χρησιμοποιούν στο μικροκομματικό σχεδιασμό τους».

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπεραμαμύνθηκε των χειρισμών για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας αναφορικά με τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να τεθεί ένας δημόσιος υπάλληλος στο καθεστώς αυτό.

Παράλληλα αναγνώρισε ότι «τέτοιες οριζόντιες πολιτικές έχουν εξ αντικειμένου το στοιχείο της αδικίας και του ανορθολογισμού», όμως απέδωσε τη θέσπιση των κριτηρίων αυτών σε πιεστικές ανάγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ