Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω νυχτερινού αγώνα δρόμου - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω νυχτερινού αγώνα δρόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστοί θα παραμείνουν απόψε για τα οχήματα αρκετοί από τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου Energizer Night Run.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί προσωρινά, στην πλατεία Συντάγματος, στη Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και τις καθέτους της αλλά και στη λεωφόρο Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της.

Η κυκλοφορία θα διακοπεί επίσης στη λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βούρβαχη και Δ. Αρεοπαγίτου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Αμαλίας, καθώς και τις καθέτους της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Διακοπή της κυκλοφορίας θα λάβει χώρα και στις Βασιλίσσης Όλγας και Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος τους, στη Βασιλέως Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλέως Κων/νου και Ηρώδου Αττικού, καθώς και στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρρόης και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ