Χιλιάδες προσλήψεις θα κάνει το Facebook - iefimerida.gr

Χιλιάδες προσλήψεις θα κάνει το Facebook

Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο να προσλάβει μερικές ακόμη χιλιάδες υπαλλήλους, προσανατολίζεται το Facebook, καθώς βρίσκεται στην διαδικασία κατασκευής νέου γραφείου μελετών και σχεδιασμού της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στη Νέα Υόρκη.

Σκοπός της νέας υπηρεσίας του Facebook θα είναι η ανεύρεση ταλέντων που θα μπορούν να στελεχώσουν την εταιρεία σε διάφορα πόστα.

«Το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, με περίπου 3.000 εργαζομένους και περισσότερους από 800 εκατομμύρια χρήστες, θα ανοίξει γραφείο μελετών στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 2012» τόνισε ο Σέριλ Σάντεμπεργκ, Chief Operating Officer, σε εκδήλωση σήμερα στην πόλη.

«Η βάση χρηστών και τα έσοδα αυξάνονται πολύ γρήγορα» είπε ο Σάντεμπεργκ διευκρινίζοντας ότι «αυτό είναι που μας κάνει να θέτουμε τα νέα στοιχήματα για την εταιρεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ