Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η οικογένειά του ξεκληρίστηκε στη Νίκαια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η οικογένειά του ξεκληρίστηκε στη Νίκαια [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τραγική στιγμή όπου ένας πατέρας μαθαίνει πως η γυναίκα του και το παιδί ενέδωσαν στα τραύματά τους μετά την τρομοκρατικής επίθεσης της Νίκαιας,κατέγραψαν τα ξένα μέσα.

Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η οικογένειά του ξεκληρίστηκε στη Νίκαια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Mejri φαίνεται να καταρρέει φωνάζοντας «Και οι δύο; Και οι δύο;» μη μπορώντας να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη, η οικογένειά του έφυγε τόσο άδικα.

Συγκεκριμένα, μάνα και γιος βρίσκονταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν για να τους κρατήσουν στην ζωή.

Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η οικογένειά του ξεκληρίστηκε στη Νίκαια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο άντρας βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο, την ώρα που κοντινά του πρόσωπα του μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα και εκείνος σοκαρισμένος ξεσπάει σε λυγμούς και κραυγές.

Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η οικογένειά του ξεκληρίστηκε στη Νίκαια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Ο αδελφός μου έμαθε πως η γυναίκα του ήταν νεκρή, αλλά ο γιος του δεν ήταν στο ίδιο νοσοκομείο. Μαζί ψάξαμε όλα τα νοσοκομεία και αφού έκανε τεστ DNA, βρήκαμε και πως το 5χρονο αγόρι δεν ζει πια», είπε ο αδελφός του άνδρα. (ο γιος του)
Να σημειωθεί πως ο αριθμος των νεκρών στην Νίκαια έχει φθάσει του 84, ενώ περίπου 50 ακόμη άνθρωποι χαροπαλεύουν για την ζωή τους.

Φωτογραφίες: AFP, Βίντεο: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκαια τρομοκρατία Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ