Διαδοχικές συναντήσεις Μπάϊντεν με Παπούλια-Παπαδήμο-Παπανδρέου-Σαμαρά - iefimerida.gr

Διαδοχικές συναντήσεις Μπάϊντεν με Παπούλια-Παπαδήμο-Παπανδρέου-Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα φτάσει την Δευτέρα στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν ο οποίος θα έχει διαδοχικές επαφές με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό αλλά και με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μπάιντεν θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο στις 11 το πρωί ενώ στόχος της επίσκεψης Μπάιντεν στην Ελλάδα είναι να δείξει τη στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να τηρήσει τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Λίγες ώρες πριν από την επίσκεψή του στη χώρα μας ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε από την τουρκική κυβέρνηση να επιτρέψει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ