Κωνσταντινούπολη: Πολίτες και δημοσιογράφοι έδιωξαν τους στρατιώτες που εισέβαλαν στο CNN Turk [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Κωνσταντινούπολη: Πολίτες και δημοσιογράφοι έδιωξαν τους στρατιώτες που εισέβαλαν στο CNN Turk [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομάδα Τούρκων στρατιωτών εισέβαλε στο κτίριο της Dogan Medya Center, όπου στεγάζεται τόσο το CNN Turk όσο και η Hurriyet και το κατέλαβε για λίγη ώρα διακόπτοντας το πρόγραμμά του. Ωστόσο, πολίτες και δημοσιογράφοι κατάφεραν να τους εκδιώξουν.

Οι πραξικοπηματίες εισέβαλαν στο στούντιο του CNN Turk, σταματώντας την ροή ειδήσεων. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι το κανάλι αναγκάζεται να διακόψει την εκπομπή, αφού όπως είπε εξαναγκάστηκε γι αυτό από τους στρατιώτες, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το στούντιο και το κανάλι έπαψε να εκπέμπει.

Το προσωπικό του καναλιού υπό την απειλή όπλου εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κτίριο, ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς.

Κωνσταντινούπολη: Πολίτες και δημοσιογράφοι έδιωξαν τους στρατιώτες που εισέβαλαν στο CNN Turk [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Λίγη ώρα αργότερα, το κανάλι πέρασε ξανά στα χέρια των δημοσιογράφων, χάρη στην επέμβαση των πολιτών. Εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν στις εγκαταστάσεις του καναλιού και έδιωξαν τους στρατιώτες.

«Ξεκινάμε και πάλι», ήταν το μήνυμα του CNN Turk στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία πραξικόπημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ