Γεράσιμος Ανδρεάτος: Είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να τραγουδήσω [βίντεο] - iefimerida.gr

Γεράσιμος Ανδρεάτος: Είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να τραγουδήσω [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια πολύ δύσκολη περίοδο της προσωπικής του ζωής, που ωστόσο είχε αντίκτυπο και στην επαγγελματική του, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Με το Καλημέρα και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και την δύσκολη αυτή περίοδο που πίστευε πως δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει.

«Έπαθα μια λαχτάρα και δεν μπορούσα να τραγουδήσω σχεδόν. Αυτή η γκρίζα εποχή, που άρχισε ας πούμε να μην με πολυπαίζει το ραδιόφωνο, να μην έχω ικανές και ισχυρές συμμαχίες για να έχω καλή δουλειά, ισχυρή με τους πρώτους ας πούμε και σιγά σιγά έπεφτα, άρχισε να με επηρεάζει. Και με επηρέασε και στην φωνή. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω καλά. Άρχισα να χάνω τα πατήματα μου, τα κέντρα μου. Αρχισα να μην μπορώ. Άρχισα να μην διεκδικώ πρώτες δουλειές, αλλά να θέλω λίγο να κρύβομαι πίσω από κάποιον άλλο ή δίπλα σε κάποιον άλλο. Έκανα αυτό και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Έκανα την προσευχή μου και πήγαινα και ψαχνόμουν σε νοσοκομεία και έκανε ας πούμε τσεκάπ, γενικά τεστ, τεστ κοπώσεως και έλεγα δεν μπορεί, δεν έχω τίποτα; Και δεν είχα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ κατάθλιψη τραγούδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ