Περιφερειάρχης Νίκαιας: Ο μακελάρης είχε σίγουρα συνεργούς, να βρεθούν τώρα - iefimerida.gr

Περιφερειάρχης Νίκαιας: Ο μακελάρης είχε σίγουρα συνεργούς, να βρεθούν τώρα

Φωτογραφία: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες περί συνεργών του 31χρονου Γαλλοτυνήσιου είχαν μαζευτεί, με την γαλλική αστυνομία να μην κάνει καμία αναφορά, ο περιφερειάρχης της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροσί μίλησε ξεκάθαρα για συνεργούς.

Ο κ.Εστροσί ανέφερε ότι κάποιες από τις 1.200 κάμερες ασφαλείας της Νίκαιας έχουν καταγράψει τη στιγμή που ο 31χρονος επιβιβάζεται στο φορτηγό, μακρία από τον την παραλιακή λεωφόρο που χτύπησε στους «λόφους της Νίκαιας».

Ο Κριστιάν Εστροσί ζήτησε η έρευνα να επικεντρωθεί στους συνεργοόυς του 31χρονου λέγοντας ότι «οι επιθέσεις δεν ετοιμάζονται από έναν και μόνο άτομο. Οι επιθέσεις προετοιμάζονται από συνεργούς. Υπάρχει μια αλυσίδα συνενοχής, περιμένω να παρουσιαστούν, να ανακαλυφθούν και να μαθευτούν σήμερα».

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης της Νίκαιας ανέφερε ότι πάνω από 10 παιδιά βρίσκονται ανάμεσα στους νεκρούς και ότι η Γαλλία χρειάζεται να σκεφτεί προσεκτικά την επόμενη απάντησή της στις επιθέσεις αυτές, καθώς οι προηγούμενες απαντήσεις δεν ήταν αρκετές για να προστατευθεί ο λαός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία τρομοκρατικό χτύπημα Νίκαια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ