ΛΑΕ: Αμυντικός, φοβισμένος και ψευδόμενος ο Τσίπρας στη συνέντευξή του - iefimerida.gr

ΛΑΕ: Αμυντικός, φοβισμένος και ψευδόμενος ο Τσίπρας στη συνέντευξή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Σκάι εξαπέλυσε η ΛαΪκή Ενότητα.

Ο Τσίπρας εμφανίστηκε αμυντικός, φοβισμένος, ψευδόμενος και απολογητικός σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση και τονίζει ότι παρουσίασε την εικόνα ενός ακραιφνούς ηγέτη που είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί από τους πιστωτές και να συνεχίσει το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Στην ίδια ανακοίνωση, υπογραμμίζονται μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Σε ένα κρεσέντο αποπροσανατολισμού του λαού και της δημόσιας συζήτησης από τα τραγικά οικονομικά, κοινωνικά αλλά και εθνικά αδιέξοδα της χώρας, ο Αλ. Τσίπρας πέταξε επικίνδυνα τη μπάλα στην εξέδρα αναφερόμενος ουσιαστικά σε προεδρικό καθεστώς στη χώρα, με εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό και ζητώντας δημοψηφίσματα για να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, να γράφει τα αποτελέσματά τους στα παλιά του τα παπούτσια και να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο.

Ο Αλ. Τσίπρας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και καταστροφικός, μαζί με το νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, για τη χώρα, τον ελληνικό λαό και κυρίως για τη νεολαία.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λαε Τσίπρας συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ