ΝΔ για ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ξεπούλημα τα 300 εκατ. που μας έδιναν -Τώρα την πούλησαν μόνο 45 - iefimerida.gr

ΝΔ για ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ξεπούλημα τα 300 εκατ. που μας έδιναν -Τώρα την πούλησαν μόνο 45

Φωτογραφία: Στέλιος Μισινάς/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της προκλητικής εξαπάτησης, της αναξιοπιστίας και της ανικανότητας, που κοστίζει ακριβά στον ελληνικό λαό» τονίζει η ΝΔ με αφορμή την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος επισημαίνεται πως το 2013 ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του κ. Σταθάκη, χαρακτήριζε “ξεπούλημα” τα 300.000.000 ευρώ που αξίωνε η τότε κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ «μετά από 18 μήνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που με την καταστροφική της πολιτική και την απαράδεκτη καθυστέρηση οδήγησε σε απαξίωση την περιουσία του Δημοσίου, έρχεται σήμερα και πουλάει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ 45.000.000 ευρώ».

Απάντηση κύκλων του ΤΑΙΠΕΔ

Ουδέποτε υπήρξε προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά τα τρία χρόνια της διαγωνιστικής διαδικασίας, εκτός από σήμερα και τους ιταλικούς σιδηροδρόμους. Στο συγκεκριμένο σχόλιο προέβησαν κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ, με αφορμή τις αναφορές για προσφορά 300 εκατ. ευρώ κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ