«Τελειωμένη» υπόθεση ο Μιλοβάνοβιτς από την ΑΕΚ - iefimerida.gr

«Τελειωμένη» υπόθεση ο Μιλοβάνοβιτς από την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από την ΑΕΚ ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης δεν έδειξε διάθεση να παραιτηθεί μετά το «άδειασμα» της διοίκησης στην υπόθεση του Μαρουάν Σαμάκ και όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι του με την ΑΕΚ θα χωρίσουν, με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να είναι πλέον ξένο σώμα στην ΑΕΚ. Η περιθωριοποίηση του Σέρβου σε θέματα δικής του αρμοδιότητας δείχνει ότι θα αποτελέσει παρελθόν με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, χωρίς να είναι δεδομένο αυτή την στιγμή πως θα υπάρξει άμεσα αντικατάστασή του.

Η απόκτηση του Μπελκαρουί αλλά και οι συζητήσεις για την αποδέσμευση του Ντιέγκο Μπουονανότε, δεν περνούν πλέον από τα δικά του χέρια, κάτι που δείχνει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ αναμένεται να συνεχιστεί, με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντε Μπαρτόλο να αποκτούν περισσότερες ευθύνες μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ