Τα 5 βήματα προς την αγάπη -Για να εντυπωσιάσετε από την πρώτη στιγμή [λίστα] - iefimerida.gr

Τα 5 βήματα προς την αγάπη -Για να εντυπωσιάσετε από την πρώτη στιγμή [λίστα]

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει και κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, υπάρχει μαγική φόρμουλα που να εγγυάται πως η εντύπωση που κάνετε είναι και καλή;

Η ειδική περί σχέσεων Κάθριν Αλις, συγγραφέας του βιβλίου Love Will Find You, υποστηρίζει πως υπάρχει φόρμουλα και έχει μόλις 5 βήματα. Οπως λέει, είναι αρκετά πιο εύκολο απ' όσο οι περισσότεροι νομίζουν και δεν σχετίζεται με την απομνημόνευση ατακών ή εφαρμογή τακτικής.

Για να μπείτε στο «παιχνίδι», αυτές είναι οι 5 κινήσεις:

Φτιάξτε τον εαυτό σας εσωτερικά

Δεν υπάρχει απόρριψη, παρά μόνο λάθος προσέγγιση. Ενας και μόνος λόγος αρκεί για να είστε με έναν άνθρωπο. Αν εσείς οι ίδιοι δεν πιστέψετε σε εσάς γιατί να το κάνει ο άλλος; Υπενθυμίστε στον εαυτό σας τι έχετε καταφέρει και σκεφτείτε τα θετικά σας σημεία.

Οταν νιώσετε καλά με το μέσα σας, τότε να είστε σίγουροι πως θα ακτινοβολείτε και στους γύρω σας.

Συνδεθείτε διακριτικά

Κοιτάξτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα μάτια και χαμογελάστε. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Μελέτες έχουν δείξει πως οι περισσότεροι άνδρες δεν προσεγγίζουν μια γυναίκα, αν δεν έχουν λάβει αυτό το σήμα.

Επικοινωνήστε

Εδώ παίζεται όλο το παιχνίδι! Ο καιρός δεν είναι θέμα συζήτησης, ούτε και η ανάκριση! Αυτό που θέλετε είναι η συζήτηση να είναι μια φιλική κουβέντα, δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα ακαδημαϊκή και προς Θεού δεν θέλετε να φανείτε απελπισμένος/ή για σχέση.

Κάθε προσπάθεια να εντυπωσιάσετε και να καυχηθείτε θα αποτύχει, οπότε προτιμήστε θέματα, όπως η μουσική ή το σινεμά. Φυσικά, αφήστε τη συζήτηση να ρέει. Δεν χρειάζεται πλάνο, όπου σας πάει.

Χτίστε στην συναισθηματική ασφάλεια

Οταν είστε σε ραντεβού και η συζήτηση «τσουλάει», δείξτε φωτογραφίες, που έχετε στο κινητό από κάτι που κάνατε πρόσφατα και πείτε την ιστορία που κρύβεται από πίσω. Μην φοβηθείτε να δείξετε το χιούμορ σας. Ο «άλλος» θα νιώσει τη «ζεστασιά» και θα ανταποδώσει. Μια ρηχή σύνδεση θα απορριφθεί.

Συνδεθείτε στα social media

Πέρα από ανταλλαγή κινητού, που θεωρείται απαραίτητη, συνδεθείτε και στα social media. Μελέτες έχουν δείξει πως τα δεμένα ζευγάρια έχουν ποικίλα κανάλια επικοινωνίας. Αν όλα προχωρήσουν, ανταλλάξτε όχι μόνο γραπτά μηνύματα, αλλά φωτογραφίες και βίντεο.

«Για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, δεν χρειάζεται να εκφοβίζετε καταστάσεις και εξασκηθείτε στο να προσεγγίζετε ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζετε. Διαφορετικά αποκλείετε την αγάπη της ζωής σας», υποστηρίζει η Κάθριν Αλις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις έρωτας Ραντεβού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ