Κοροϊδεύουν τον Τζορτζ Μπους επειδή έβαψε το μαλλί «κομοδινί» [εικόνες] - iefimerida.gr

Κοροϊδεύουν τον Τζορτζ Μπους επειδή έβαψε το μαλλί «κομοδινί» [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ LARRY W. SMITH
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πόσο ο Λευκός Οίκος «γερνάει» τους Αμερικανούς προέδρους έχει συζητηθεί αρκετές φορές στις ΗΠΑ και τελευταία όταν παρατηρήθηκε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε «ασπρίσει» για τα καλά.

Φαίνεται ότι ο Τζορτζ Μπους ήθελε να αποτελέσει την εξαίρεση. Αλλά η προσπάθειά του έγινε αντιληπτή και είχε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε στο Ντάλας με «κομοδινί» μαλλί, ή όπως η Daily Mail το έθεσε «ύποπτα πιο σκούρο».

Εννοείται πως η διαφορά με τις παλιότερες φωτογραφίες του, από τότε που είχε «γκριζάρει» όσο καθόταν στο Οβάλ Γραφείο, είναι εμφανής. Ομως, με αφορμή ίσως τα 70α γενέθλιά του- την προηγούμενη εβδομάδα- προφανώς ο Μπους ήθελε μία ανανέωση.

Η επιλογή του χρώματος προκάλεσε αρκετά πικρόχολα σχόλια στο διαδίκτυο, αν και η αλήθεια είναι πως ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο φακός τον έπιασε να «χορεύει» σε αυτή την εμφάνισή του στο Ντάλας, παρότι βρισκόταν στην τελετή που έγινε στη μνήμη των αστυνομικών που δολοφονήθηκαν στην επίθεση που έγινε εκεί.

Κοροϊδεύουν τον Τζορτζ Μπους επειδή έβαψε το μαλλί «κομοδινί» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τζορτζ Μπους τον περασμένο Μάρτιο

Κοροϊδεύουν τον Τζορτζ Μπους επειδή έβαψε το μαλλί «κομοδινί» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία από το 2014


Φωτογραφίες: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μπους μαλλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ