Οι Αντετοκούνμπο στα χακί [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Αντετοκούνμπο στα χακί [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κέντρο εκπαιδεύσεως τεθωρακισμένων στον Αυλώνα παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι δύο διεθνείς αθλητές που αγωνίζονται στο NBA είχαν λάβει προ καιρού την κλήση τους για να υπηρετήσουν την πατρίδα και έτσι μετέβησαν στην Αυλώνα.

Ο 22χρονος άσος των Μιλγουόκι Μπακς και ο 24χρονος αδερφός του πρόκειται να πάρουν αναβολή στράτευσης μέχρι τον επόμενο Μάιο, λόγω υποχρεώσεων, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τους περισσότερους επαγγελματίες αθλητές.

Πάντως αμφότεροι πήγαν κανονικά με τσάντα και ρούχα σε περίπτωση που διανυκτερεύσουν απόψε μέσα στο στρατόπεδο, ενώ κανονικά ακολουθούν όσα προβλέποντας για νέους στρατιώτες δίχως καμία αλλαγή.

Οι Αντετοκούνμπο στα χακί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αύριο ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παρουσιαστούν στη Στρατολογία Αθηνών, προκειμένου να πάρουν τα χαρτιά της αναβολής τους.

Να σημειωθεί πως οι δύο αθλητές, που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά, έχουν επιλέγει να υπηρετήσουν στο όπλο των Διαβιβάσεων, ενώ η θητεία τους είναι τρίμηνη, καθώς είναι κάτοικοι εξωτερικού.

Δείτε τον Γιάννη και τον Θανάση στα χακί

Οι Αντετοκούνμπο στα χακί [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντετοκούνμπο στρατός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ