«Ολα όσα θέλω να πω στον πρώην μου, σήμερα που παντρεύεται» -Συγκινητικό γράμμα - iefimerida.gr

«Ολα όσα θέλω να πω στον πρώην μου, σήμερα που παντρεύεται» -Συγκινητικό γράμμα

Φωτογραφία: Shutterstock/aprilante
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία τολμηρή γυναίκα δεν είχε μιλήσει στον πρώτο της μεγάλο έρωτα για περίπου δύο χρόνια, μετά τον χωρισμό τους. Οι δυο τους είχαν μία πολυετή σχέση από το σχολείο για περίπου 6 χρόνια, ώσπου χώρισαν.

Τώρα, μετά από μερικά χρόνια, η ίδια έμαθε πως ο πρώτος άνδρας που αγάπησε παράφορα, παντρεύεται μία άλλη. Έτσι έγραψε ένα γράμμα με όσα θα ήθελε να του πει πριν παντρευτεί και το δημοσίευσε στην Elite Daily, ανώνυμα, κερδίζοντας βραβείο... τόλμης. Αυτό είναι το γράμμα που αποφάσισε να του στείλει, βάζοντας ένα τέλος σε όλα τα «ανοιχτά παραθυράκια» που είχαν αφήσει.

«Αγαπητέ μου,

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου. Μπορεί στην αρχή να ένιωσα ένα μίσος για αυτό το βήμα σου, αλλά στο τέλος της μέρας μένει μόνο αγάπη προς το πρόσωπό σου. Για να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα πως θα έρθει ποτέ αυτή η μέρα. Πίστευα πως θα καταλάβεις πως δεν ήταν η σωστή επιλογή, θα γυρίσεις πίσω και θα μας δώσεις μία ευκαιρία.

Ήμουν σίγουρη πως πολλοί κοινοί μας φίλοι και οι οικογένειές μας πίστευαν το ίδιο. Πάλι με ξάφνιασες. Ακόμη και αν δεν είσαι πια στη ζωή μου, έχεις τη δύναμη να με εκπλήσσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια της επιστολής στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος πρώην
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ