Παραλίγο να τον πνίξει επειδή μιλούσε στο κινητό στο σινεμά - iefimerida.gr

Παραλίγο να τον πνίξει επειδή μιλούσε στο κινητό στο σινεμά

Σινεμά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση. Είμαστε στο σινεμά, παρακολουθούμε ταινία, και κάποιος μέσα στην αίθουσα μιλάει στο κινητό, ενοχλώντας τους γύρω. Ένας άνδρας από το Σιάτλ αποφάσισε να κάνει κάτι γι΄αυτό και ανέλαβε δράση, αλλά έδειξε παραπάνω ζήλο από όσο χρειαζόταν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα της επίθεσης παρακολουθούσε την ταινία «Tower Heist», όταν χτύπησε το κινητό του. Ο άνδρας το έβαλε στο αθόρυβο και τσέκαρε να δει ποιος τον πήρε. Ένας άνδρας που καθόταν δύο θέσεις παραδίπλα, του έκανε παρατήρηση, ζητώντας του να απενεργοποιήσει το τηλέφωνο.

Πέντε λεπτά αργότερα, το θύμα έλαβε άλλο ένα τηλεφώνημα και ο ίδιος άντρας του φώναξε για δεύτερη φορά, ενώ ακολούθησε και τρίτη επίπληξη, επειδή μίλησε στο διπλανό του.

Όταν το τηλέφωνο χτύπησε για τρίτη φορά, ήταν σαν να προκαλούσε την τύχη του. Ο άνδρας που του έβαλε τις φωνές νωρίτερα, σηκώθηκε, πήγε από πάνω του και τον άρπαξε από το λαιμό, βρίζοντάς τον.

Το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί από τη λαβή του θύτη και έφυγε από το σινεμά, καλώντας όμως παράλληλα την αστυνομία και αναφέροντας ότι ένας τρελός βρίσκεται στην αίθουσα. Ωστόσο, ο άγνωστος εκδικητής είχε ήδη γίνει «καπνός», όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ