Αποκαλύφθηκε: Ο απίστευτος λόγος που η Σάικ κράτησε μούτρα στον Μπράντλεϊ Κούπερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκαλύφθηκε: Ο απίστευτος λόγος που η Σάικ κράτησε μούτρα στον Μπράντλεϊ Κούπερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο τενίστας Άντι Μάρει να κέρδισε τον τελικό του Γουίμπελντον, αλλά κανείς δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία, καθώς όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί έκανε ο Μπράντλει Κούπερ την κοπέλα του, Ιρίνα Σάικ να... κλαίει.

Συγκεκριμένα, η στιγμή που η Ιρίνα Σάικ σκούπιζε τα δάκρυά της και ο Κούπερ της έριχνε μία αδιάφορη ματιά, σχολιάστηκε σε κάθε γωνιά της γης.

Έτσι η ιστοσελίδα ΤΜΖ βρήκε το λόγο που το διάσημο ζευγάρι φαινόταν κάπως στρεσαρισμένο και δεν ήταν αυτός ακριβώς που περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, άτομα από το φιλικό περιβάλλον της Ιρίνα Σάικ αποκάλυψαν στον βρετανικό τύπο τι ήταν αυτό που την έκανε να κλάψει.

Το διάσημο μοντέλο, λοιπόν, υπέφερε από μία αλλεργία που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και της προκάλεσε καταρροή.

Όσο για το λοξό βλέμμα του Κούπερ, δεν ευθυνόταν η αντίδραση της Σάικ, αλλά ο διπλανός της παλαίμαχος τενίστας, Στέφαν Έντεμπεργκ, με τον οποίο είχαν πιάσει κουβέντα.

Έτσι το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο καλά από ποτέ, καθώς εν τέλει έγινε πολύ ντόρος, για το τίποτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρίνα Σάικ Μπράντλεϊ Κούπερ τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ