Στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης αλλά με ρήτρα λόγω ΝΒΑ - iefimerida.gr

Στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης αλλά με ρήτρα λόγω ΝΒΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Μπορούσης εκτός και αν μέσα στις επόμενες 20 ημέρες δεχθεί επίσημη πρόταση που θα τον ικανοποιεί από ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Ελληνας διεθνής σέντερ, υπέγραψε το συμβόλαιό του έναντι 2,5 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί τη νέα σπουδαία προσθήκη του εξάστερου. Ωστόσο η ρήτρα για ομάδα του ΝΒΑ που υπάρχει στη συμφωνία, αποτελεί την πολύ σημαντική λεπτομέρεια.

Ο Μπουρούσης από χθες είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό ωστόσο θέλησε να περιμένει μια καλή πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε τον Καρδιτσιώτη άσο στην ομάδα, δέχθηκε να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο πως ο Μπορούσης θα μπορεί να φύγει για το ΝΒΑ αν η επίσημη πρόταση που ίσως δεχθεί, τον ικανοποιεί πλήρως.

Το ακριβές διάστημα της ρήτρας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα είναι μεγαλύτερο των 20 ημερών με την πιθανότέρη ημερομηνία λήξης της, την 5η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπουρούσης NBA Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ