5 ελληνικά brands ρουχισμού που αγαπάμε -Στιλάτα και φρέσκα [εικόνες] - iefimerida.gr

5 ελληνικά brands ρουχισμού που αγαπάμε -Στιλάτα και φρέσκα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μόδα στην Ελλάδα έχει αναγεννηθεί, με τους εγχώριους σχεδιαστές να δείχνουν πως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από brands του εξωτερικού.

Δημιουργικότητα, χωρίς μιμητισμούς έμπνευση και διάθεση μέσα στα χρόνια της κρίσης έχουν δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος σε ταλαντούχους ανθρώπους να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να υπενθυμίσουν πως το καλό ποιοτικά ρούχο έχει υπογραφή και μάλιστα ελληνική.

Και κάπως έτσι μέσα σε δεκάδες ελληνικά brands, σήμερα σας παρουσιάζουμε τα δικά μας αγαπημένα. Ρούχα για να λατρέψετε και να φορέσετε στις διακοπές σας, θυμίζοντας σε όλους πως ξέρετε να ξεχωρίζετε.

Monaco Princess

Το casual chic έχει βρει το δικό του «σπίτι» στην ελληνική μόδα, με τη Monaco Princess να το απογειώνει. Με απλότητα και κυρίως αισθητική, η οικογένεια Κώστογλου προσεγγίζει τις γυναίκες, αναδεικνύοντας την ομορφιά τους μέσα από minimal γραμμές και εξαιρετικής ποιότητας ρούχα.

Η καλοκαιρινή τους συλλογή είναι πραγματικά το κάτι άλλο, με τις πουκαμίσες και τα φορέματα να έχουν θέση σε κάθε βαλίτσα και να ντύνουν κάθε γυναίκα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γιατί άλλωστε το έχουμε πει μια πριγκίπισσα οφείλει να φορά το brand που της ταιριάζει.

5 ελληνικά brands ρουχισμού που αγαπάμε -Στιλάτα και φρέσκα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δείτε τα υπόλοιπα 4 κορυφαία ελληνικά brands ρουχισμού στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικά ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ