Είναι το hit του καλοκαιριού, στα όρια του συνώνυμου. Πάει παντού και με όλα. Στο δρόμο, στο καφέ, στη θάλασσα, στο σπίτι, όλες τις ώρες, όλες τις μέρες.
Γλυκιά παγωμένη λιχουδιά, δεν θέλεις να της αντισταθείς. Και πώς μπορείς άλλωστε. Κυκλοφορεί σε τόσες γεύσεις ( γλυκιές και αλμυρές) και σε τόσες μορφές ( ξυλάκι, χωνάκι, μπάλα, με ξηρούς καρπούς, με σιρόπι, με στρώσεις και άλλες στρώσεις), που δεν γίνεται σε κάποια θα παραδοθείς άνευ όρων και αναστολών. Το παγωτό, περί αυτού πρόκειται, είναι πιθανότατα η απόλυτα καταγεγραμμένη, στο μυαλό και τον ουρανίσκο μας, απόλαυση, χειμώνα καλοκαίρι ( peak time ). Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει υποκύψει στην αυτού μεγαλειότητα και αν υπάρχει είναι η θαυμαστή εξαίρεση στον κανόνα. Για να είμαστε ειλικρινείς, παλιότερα, υπήρχαν περιπτώσεις που μπορούσες να υψώσεις ανάστημα απέναντί του. Κρέμα, σοκολάτα, περιορισμένη γκάμα, που και που σκεφτόσουν, υπερτιμημένη γεύση, τσάμπα θερμίδες, άστο καλύτερα. Σήμερα σε περιμένει κυριολεκτικά στη γωνία, με όσες γεύσεις βάζει ο νους σου, άνισος αγώνας, άνθρωπος είσαι κάποια θα σε δελεάσει. Με ότι και αν συνοδεύεται, τύψεις ή χωρίς, αφού θα κάνουμε την αμαρτία ( και μετά θα χτυπηθούμε στο γυμναστήριο για να συγχωρεθούμε) ας έχουμε επιλογές…
Τον γνωρίσαμε απο το μιλφέιγ και τα ασυναγώνιστα σιροπιαστά γλυκά. Καιρός να ανακαλύψουμε και την δροσιστική πλευρά του, τα παγωτά, με σήμα κατατεθέν, τι άλλο, το παγωτό μιλφέιγ. Η γκάμα γεύσεων περιλαμβάνει παγωτό cheesecake, φράουλα, εκμέκ, παρφέ κρέμα/σοκολάτα, γιαούρτι-ρόδι, γρανίτες, μπισκότο, καιμάκι... όρεξη να έχεις και καλό μεταβολισμό.
Κωνσταντινίδης
Τον γνωρίσαμε απο το μιλφέιγ και τα ασυναγώνιστα σιροπιαστά γλυκά. Καιρός να ανακαλύψουμε και την δροσιστική πλευρά του, τα παγωτά, με σήμα κατατεθέν, τι άλλο, το παγωτό μιλφέιγ. Η γκάμα γεύσεων περιλαμβάνει παγωτό cheesecake, φράουλα, εκμέκ, παρφέ κρέμα/σοκολάτα, γιαούρτι-ρόδι, γρανίτες, μπισκότο, καιμάκι... όρεξη να έχεις και καλό μεταβολισμό.
Δείτε τα υπόλοιπα 5 κορυφαία παγωτατζίδικα της Αθήνας στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.