Από την κατακραυγή στο EURO, στα χρήματα των Κινέζων - 5ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ο Πελέ - iefimerida.gr

Από την κατακραυγή στο EURO, στα χρήματα των Κινέζων - 5ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ο Πελέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εκατομμύρια των Κινέζων νίκησαν την αίγλη της Τσέλσι. Ο Γκρατσιάνο Πελέ παρουσιάστηκε και επίσημα από την Shandong Luneng, η οποία δαπάνησε 7 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από τη Σαουθάμπτον ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει το χρόνο περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Δέχθηκε έντονη κριτική για το χαμένο πέναλτι στον προημιτελικό του EURO και κυρίως για τον τρόπο που προσπάθησε να ξεγελάσει τον Μάνουελ Νόιερ. Όμως λίγες ημέρες αργότερα, ο Πελέ βρήκε την ευτυχία στη μακρινή Κίνα. Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός άφησε την Σαουθάμπτον και την Πρέμιερ της Αγγλίας, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Shandong Luneng έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Το ποσό αυτό τον φέρνει στην 5η θέση (μαζί με τον Ιμπραϊμοβιτς) των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, πίσω από τους Ρονάλντο, Μέσι, Χουλκ και Νέιμαρ.

Τόσο η Τσέλσι όσο και η Εβερτον είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως ο Πελέ δεν μπόρεσε να αρνηθεί τα σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ που θα βάλει στο λογαριασμό του από το διετές συμβόλαιο με τους Κινέζους.

Από την κατακραυγή στο EURO, στα χρήματα των Κινέζων - 5ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ο Πελέ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκρατσιανο πελε Κίνα Σαουθάμπτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ