Η Τερέζα Μέι δεν έχει παιδιά -Χαμός στη Βρετανία με το θέμα, «σφάχτηκαν» 2 δημοσιογράφοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τερέζα Μέι δεν έχει παιδιά -Χαμός στη Βρετανία με το θέμα, «σφάχτηκαν» 2 δημοσιογράφοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η υποψήφια για πρωθυπουργός στη Μεγάλη Βρετανία Αντρέα Λίντσομ να απολογήθηκε για τα σχόλιά της περί μητρότητας, αλλά το ζήτημα εξακολουθεί να «ανάβει» φωτιές στη Μ. Βρετανία.

Είναι οι μητέρες πιο ικανές από τις άλλες γυναίκες; Αυτό το ερώτημα αποτέλεσε αφορμή για τον άγριο καβγά δύο δημοσιογράφων στον «αέρα» στην εκπομπή «This Morning». Αφορμή τα σχόλια της Λίντσομ, η οποία είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες- πριν αποσυρθεί από την «κούρσα»- ότι θα ήταν καλύτερη πρωθυπουργός από την Τερέσα Μέι, η οποία δεν έχει παιδιά, επειδή η ίδια είναι μητέρα.

Δεξιά η Τερέζα Μέι, αριστερά η Αντρέα Λίντσον:

Η Τερέζα Μέι δεν έχει παιδιά -Χαμός στη Βρετανία με το θέμα, «σφάχτηκαν» 2 δημοσιογράφοι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι δύο δημοσιογράφοι Χόλι Ρόκγουελ και Αλι Αϊνστάιν είχαν έντονη αντιπαράθεση επ' αυτού. Η τελευταία, ισχυρίστηκε ότι οι γυναίκες με παιδιά γίνονται καλύτερες επιχειρηματίες, κάτι με το οποίο διαφώνησε η δεύτερη. Αυτό ήταν όμως μόνο η αρχή, γιατί στη συνέχεια η κατάσταση πήρε... φωτιά, με τους παρουσιαστές να μένουν άφωνοι.

«Οι μητέρες που έχουν παιδιά μπορούν να κάνουν παράλληλα πολλά πράγματα. Εχουν πάθος, είναι συγκεντρωμένες», είπε η Αϊνστάιν, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ρόκγουελ, που είχε αναδειχθεί κορυφαία γυναίκα της χρονιάς πέρυσι και δεν έχει παιδιά.

«Δεν είσαι καλύτερη ή χειρότερη από εμένα αν είσαι μητέρα. Πώς πιστεύεις ότι νιώθουν οι γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά;», την ρώτησε σε έντονο ύφος, με την Αϊνστάιν να απαντά ότι και σε εκείνη κάποτε είχαν πει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. «Οπότε αυτό που λες είναι ότι αν δεν ''δουλεύει'' η μήτρα σου, δεν προσπάθησες αρκετά;», της ανταπάντησε η Ρόκγουελ.

Η Αϊνστάιν απτόητη υποστήριξε ότι οι μητέρες μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα ένα νοικοκυριό και για αυτό είναι πιο κατάλληλες να διευθύνουν επιχειρήσεις. «Δείτε την Μάργκαρετ Θάτσερ και την βασίλισσα», ήταν το παράδειγμα που επικαλέστηκε.

«Γιατί είσαι καλύτερη από εμένα; Αυτό είναι τρομερά προσβλητικό!», φώναξε η Ρόκγουελ, έχοντας την τελευταία κουβέντα στην αντιπαράθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντρεα Λίντσομ μητρότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ