-«Είσαι στον σκουπιδοφάγο της απαξίας» -«Ποιος μίλησε;» - iefimerida.gr

-«Είσαι στον σκουπιδοφάγο της απαξίας» -«Ποιος μίλησε;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και της πρόεδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή μια τοποθέτηση της τελευταίας στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία: Ώρα MEGA».

Η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι σε πρόσφατη ομιλία της σε φόρουμ της Γαλλικής εφημερίδας Liberation, «έφαγε ξύλο» από τους φιλελεύθερους για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι αν αυτή είχε κάνει μία αντισιωνιστική δήλωση όπως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, «θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες ενώ όταν το έκανε ο κ. Καρατζαφέρης είπαν ''εντάξει, δεν πειράζει''».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε με δήλωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος: «Ντόρα μου, φρόντισε να συγκρατείς την πικρία σου. Πολλές φορές συμβαίνει οι παραγιοί ν' αυτονομούνται και να τραβάνε μπροστά ενώ τα φυσικά παιδιά να υστερούν. Κάνε τον πόνο σου φιλότιμο και σκέψου την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ακόμα και παραδοσιακοί σου φίλοι, εγχώριοι και υπερατλαντικοί, σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της απαξίας. Κάτι πρέπει να φταίει».

Αιχμηρή ήταν η αντίδραση της Δημοκρατικής Συμμαχίας : «Η αλήθεια είναι σκληρή. Η υβριστική απάντηση του κ. Καρατζαφέρη δικαιώνει απολύτως την πρωινή τοποθέτηση της κυρίας Μπακογιάννη. Ισχύει αυτό που έχει πει κάποτε παλιός κοινοβουλευτικός μιλώντας στη Βουλή για ένα βουλευτή που τον εξύβρισε: «Ποιος μίλησε; Α, εσείς! Δεν έχει καμιά σημασία!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ