Βέλη Αβραμόπουλου εναντίον Σαμαρά και «σκληρών» της ΝΔ - iefimerida.gr

Βέλη Αβραμόπουλου εναντίον Σαμαρά και «σκληρών» της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχιοδεικτικές βολές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και των σκληρών της Συγγρού εξαπέλυσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καλώντας με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο την ηγεσία του κόμματος να στηρίξει την κυβέρνηση. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε οξύμωρο να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση τα κόμματα που την στηρίζουν δείχνοντας ότι καθόλου δεν συμμερίζεται την σκληρή γραμμή που υιοθετεί τα τελευταία 24ωρα η Νέα Δημοκρατία.

Είναι ενδεικτικό ότι μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» ο κ. Αβραμόπουλος ουσιαστικά απέρριψε όλη την επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι Συνταγματική κυβέρνηση της χώρας που δεν έχει υπηρεσιακό χαρακτήρα αρά μπορεί ακόμα και να εισηγείται νομοθετήματα».

Ο κ. Αβραμόπουλος με τον τρόπο αυτό κατέστησε σαφές ότι δεν συμμερίζεται τις πιέσεις των σκληρών της Συγγρού οι οποίοι κάνουν εισηγήσεις ακόμα και για ρήξη της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ για την επίσπευση της εκλογικής διαδικασίας. Η αναφορά του μάλιστα ότι είναι οξύμωρο να γίνεται αντιπολίτευση στην κυβέρνηση από κόμμα που τη στηρίζει ήταν ουσιαστικά ευθεία απάντηση στην δήλωση που είχε κάνει λίγες ώρες νωρίτερα ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης για την εφεδρεία που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του αρμόδιου υπουργού Δημήτρη Ρέππα.

Η παρέμβαση Αβραμόπουλου που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ενώ στο κόμμα ακούγονται φωνές που καλούν την ηγεσία να μην ψηφίσει συνολικά τον Προϋπολογισμό αλλά μόνο τις διατάξεις για τις διαρθρωτικές αλλαγές και όχι αυτές που αφορούν την επιβολή μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ