Μητσοτάκης: Λύση στο παιλαιστινιακό στη λογική των δύο ανεξάρτητων κρατών - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Λύση στο παιλαιστινιακό στη λογική των δύο ανεξάρτητων κρατών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρωθυπουργό της Παλαιστίνης συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Rami Hamdallah βρέθηκαν οι διάφορες πτυχές του παλαιστινιακού ζητήματος. Επ αυτού, ο κ. Μητσοτάκης, είπε στον κ. Hamdallah, ότι η Ελλάδα στηρίζει μια λύση η οποία θα βασίζεται στη λογική των δύο ανεξάρτητων Κρατών.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

«Είχαμε πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστίνης στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στη Ραμάλα.

Επικεντρωθήκαμε στις διάφορες πτυχές του παλαιστινιακού ζητήματος και επανέλαβα τη στήριξη της Ελλάδος σε μια λύση η οποία θα βασίζεται στη λογική των δύο ανεξάρτητων Κρατών.

Επανέλαβα, επίσης, και την επιθυμία της χώρας μας να μπορεί να παίξει έναν πιο ουσιαστικό και δημιουργικό ρόλο στο πλαίσιο οποιασδήποτε διεθνούς προσπάθειας να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, του οποίου η λύση πηγαίνει πίσω πολλές δεκαετίες και βρίσκεται στο κέντρο πολλών ζητημάτων, που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης παλαιστίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ