Λεβέντης: Ο Τσίπρας με θαυμάζει -Σημειώνει τα ρητά που έχω πει - iefimerida.gr

Λεβέντης: Ο Τσίπρας με θαυμάζει -Σημειώνει τα ρητά που έχω πει

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ICONPRESS/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για θαυμασμό του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του έκανε λόγο ο Βασίλης Λεβέντης, αναφέροντας μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός σημειώνει τα όσα λέει!

«Ο κ. Τσίπρας έχει για μένα προσωπικό θαυμασμό», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την τελευταία συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, για τον εκλογικό νόμο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο κ. Λεβέντης, ο πρωθυπουργός του είπε ότι δεν είναι τυχαία η δημοφιλία του και πως δεν έχει ξαναδεί να παρακολουθούν στη Βουλή αρχηγό με τόση προσοχή, όπως όταν ο κ. Λεβέντης ανεβαίνει στο βήμα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αποκάλυψε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός κρατά σε σημειώσεις τα ρητά του: «Με σαγήνευσε το γεγονός ότι έγραψε όλα τα ρητά που κατά καιρούς έχω πει», είπε και περιέγραψε τη σκηνή κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει ένα βιβλιαράκι με τα ρητά και τις ιστορίες που κατά καιρούς έχει πει ο κ. Λεβέντης και διαλέγει το καλύτερο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ