Στοίχημα - προγνωστικά για τον τελικό του Euro 2016, Πορτογαλία - Γαλλία - iefimerida.gr

Στοίχημα - προγνωστικά για τον τελικό του Euro 2016, Πορτογαλία - Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το... ταξίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται απόψε. Γαλλία και Πορτογαλία είναι οι δύο ομάδες που κατάφεραν να φτάσουν έως τον τελικό του Παρισιού (22:00) και γύρω στα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε ποια από τις δύο θα "πατήσει" στην κορυφή της Ευρώπης.

Το Betarades.gr σε συνεργασία με το iefimerida.gr ήταν κοντά σας από το ξεκίνημα της διοργάνωσης με τις στοιχηματικές αναλύσεις και τις εκτιμήσεις όλων των αγώνων και, φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν από το σημερινό μεγάλο ραντεβού. Το στοίχημα το καλοκαίρι συνεχίζεται και στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις και προγνωστικά για όλη την αγωνιστική δράση.

Οι Πορτογάλοι, λοιπόν, για να περάσουμε στα του αγώνα, προκρίθηκαν στους "16" μετρώντας 3/3 ισοπαλίες στους ομίλους (1-1 με Ισλανδία, 0-0 με Αυστρία, 3-3 με Ουγγαρία). Εκεί ξεπέρασαν στην παράταση το εμπόδιο της Κροατίας, ενώ στα προημιτελικά χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να προσπεράσουν τους Πολωνούς. Στα ημιτελικά πήραν μία δίκαιη νίκη-πρόκριση επί των Ουαλών, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το 2-0 έγινε σχεδόν "καπάκι" μετά το 1-0, "κόβοντας τα πόδια" της παρέας του Μπέιλ. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο κεντρικός αμυντικός Πέπε (έχασε λόγω ενοχλήσεων τον ημιτελικό) είναι σε θέση να ξεκινήσει από την αρχή στο σημερινό τελικό (όπως δήλωσε ο ίδιος), λύνοντας τα χέρια του Σάντος στα μετόπισθεν. Πέρα από τον Πέπε (αντί του Μπρούνο Άλβες), στο αρχικό σχήμα επιστρέφει πιθανότατα και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο (αντί του Ντανίλο Περέιρα), που εξέτισε την ποινή του στον ημιτελικό. Έτσι, παραμένει ο ρόμβος στη μεσαία γραμμή, με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο αμυντικό χαφ, τους Ζοάο Μάριο και Ρενάτο Σάντσες στα "φτερά" και τον Αντριέν Σίλβα στην κορυφή του ρόμβου, πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Νάνι και Ρονάλντο.

Με... φόρα οι Γάλλοι

Μόνο την κούπα έχουν στο μυαλό τους οι Γάλλοι, θέλοντας να "πιάσουν" τη Γερμανία και την Ισπανία στην κορυφή της λίστας με τρεις κατακτήσεις. Οι οιωνοί, πάντως, είναι θετικοί: α) η προϊστορία απέναντι στην Πορτογαλία είναι ξεκάθαρα με το μέρος τους, β) έχουν επικρατήσει στους 3/4 τελικούς τους σε μεγάλη διοργάνωση, γ) έχουν ήδη κερδισμένη τη μάχη της κερκίδας στο σημερινό τελικό. Ως η καλύτερη επίθεση του τουρνουά έρχεται στο σημερινό μεγάλο ματς η Γαλλία (13 γκολ), με τον Αντουάν Γκριεζμάν να αποτελεί ξεκάθαρα το "μαέστρο" στο σκοράρισμα. Σερί 2-1-0 "έτρεξαν" οι "τρικολόρ" στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας τις Ρουμανία (2-1) και Αλβανία (2-0) και μένοντας στο 0-0 απέναντι στους Ελβετούς. Ακολούθησε το 2-1 επί των Ιρλανδών (με ανατροπή) στη φάση των "16", το εμφατικό 5-2 επί των Ισλανδών στα προημιτελικά και το 2-0 επί των "πάντσερ" στα ημιτελικά, όπου συνδύασαν ικανότητα και τύχη (οι Γερμανοί έχασαν πλήθος ευκαιριών, με τον Γιορίς να κάνει απίστευτο παιχνίδι). Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Ντεσάμπ σκέφτεται να αφήσει.... ανέπαφη την ενδεκάδα του ημιτελικού με τη Γερμανία. Κοινώς, παραμένουν εκτός αυτής οι Ραμί και Καντέ, παραμένει το σύστημα 4-2-3-1 και ο Αντουάν Γκριεζμάν θα αγωνιστεί πίσω από τον Ζιρού, έχοντας στα "φτερά" τους Σισοκό (εξαιρετικός κόντρα στα "πάντσερ") και Παγέτ.

Προγνωστικό: Από την αρχή της διοργάνωσης ένα από τα μακροχρόνια στοιχήματα του Betarades.gr ήταν η κατάκτηση του τροπαίου από τη Γαλλία, σε απόδοση 4.25 (η συγκεκριμένη απόδοση, φυσικά, έχει υποχωρήσει πλέον). Οι Γάλλοι παιχνίδι με το παιχνίδι γινόταν καλύτεροι, ο Ντεσάμπ δε φοβήθηκε να "πειράξει" την ενδεκάδα του, κάτι το το οποίο βέβαια έκανε και ο Σάντος στο αντίπαλο "στρατόπεδο", και οι "τρικολόρ", γενικότερα, δείχνουν μεγάλη αποφασιστικότητα και πάθος προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης. Συνυπολογίστε σε όλα τα παραπάνω, φυσικά, και το γεγονός ότι αγωνίζονται στην έδρα τους. Από την άλλη πλευρά, οι Πορτογάλοι του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο μόνο μη υπολογίσιμος αντίπαλος δεν είναι, ωστόσο θεωρούμε ότι οι "οικοδεσπότες" διαθέτουν τα επιθετικά "όπλα" προκειμένου να διασπάσουν την άμυνα των Ιβήρων και να φτάσουν στο πολυπόθητο τρόπαιο, εύκολα ή δύσκολα. Επιλογή, λοιπόν, για τον τελικό του Euro, η κατάκτηση του τίτλου από τη Γαλλία.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα Πορτογαλία – Γαλλία:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 πορτογαλία Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ