Αγωνία για τη γυναίκα που χάθηκε στην Κρήτη -Ζήτησε βοήθεια πριν εξαφανιστεί - iefimerida.gr

Αγωνία για τη γυναίκα που χάθηκε στην Κρήτη -Ζήτησε βοήθεια πριν εξαφανιστεί

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν πάλι οι αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που χάθηκε στην Κρήτη.

Πριν εξαφανιστεί, η γυναίκα κλαίγοντας και μιλώντας σε «σπαστά» αγγλικά ζήτησε βοήθεια, καλώντας τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, όπως αναφέρει το flashnews.

Αμέσως μετά διακόπηκε η επικοινωνία και η επιχείρηση για τον εντοπισμό της γίνεται στα «τυφλά», καθώς δεν πρόλαβε να δώσει στοιχεία για την θέση που βρίσκεται ή γιατί χρειάζεται βοήθεια.

Μέχρι στιγμής δεν την έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τη γυναίκα, ενώ την αναζητούν τρία περιπολικά και ένα όχημα της ΕΜΑΚ με δύο πυροσβέστες. Μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι αρχές διαπίστωσαν- από την κεραία κινητής τηλεφωνίας- ότι η γυναίκα απέχει 4-5 χλμ. από τα Μάλια, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει είτε πως βρίσκεται στο βουνό, είτε στην παραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρευνες ΕΜΑΚ Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ