Pole position ο Φέτελ, με τις δύο McLaren να τον κυνηγούν - iefimerida.gr

Pole position ο Φέτελ, με τις δύο McLaren να τον κυνηγούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Red Bull πήρε με άνεση την pole position στην Κίνα. Βέβαια αυτή τη φορά θα εκκινήσουν ακριβώς πίσω του οι δύο McLaren κι αυτό το στοιχείο δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος άφησε πίσω του κατά 0.715'' τον Τζένσον Μπάτον, ενώ τρίτος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον. Ξεκίνημα λοιπόν με τρεις Παγκόσμιοι πρωταθλητές. Xαρακτηριστική, πάντως, ήταν η τοποθέτηση του Μπάτον μετά τις κατατακτήριες. "Όταν είδα το χρόνο του Σεμπ, είπα, ΟΚ, πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Όταν ο αγώνας ανάβει, ελπίζεις πως θα πάρεις την pole, αλλά η δύναμη των Red Bulls στην Q3 ήταν πραγματικά ένα φαινόμενο", ανέφερε ο Βρετανός. Ο Χάμιλτον από την άλλη, προσπάθησε να φυλάξει περισσότερα λάστιχα για τον αγώνα κι έτσι έκανε έναν αντί για δύο τελικές κούρσες, καθώς όπως εξήγησε "στον τελευταίο αγώνα, φάνηκε πόσο σημαντικό είναι να έχεις φρέσκα λάστιχα. Ήθελα να σιγουρέψω πως θα τα έχω στον αγώνα, γιατί μόνον αυτός μετράει. Είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση τώρα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα αγώνας F1 pole position
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ