Η Γουίλιαμς γράφει ιστορία -Κέρδισε για 7η φορά τον τίτλο στο Wimbledon - iefimerida.gr

Η Γουίλιαμς γράφει ιστορία -Κέρδισε για 7η φορά τον τίτλο στο Wimbledon

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ /EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γουίλιαμς η Αμερικανίδα τενίστρια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας στον τελικό του Wimbledon την το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Με αυτή τη νίκη η Σερένα Γουίλιαμς έφτασε τις 7 κατακτήσεις στο Wimbledon και τις 22 στο σύνολο, ισοφαρίζοντας έτσι το ιστορικό ρεκόρ της Στέφι Γκραφ.

«Είναι ξεχωριστό συναίσθημα να κατακτάς τον τίτλο εδώ. Κάθε χρόνο είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στήριξαν και έφτασα έως εδώ. Νιώθω υπέροχα. Μου αρέσει να παίζω απέναντι στην Κέρμπερ, έχει εκπληκτικό χαμόγελο και δείχνει πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι», δήλωσε η Σερένα Γουίλιαμς που μετά τη νίκη της σήκωσε πανηγυρικά το τρόπαιό της.

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Σερένα της άξιζε ο τίτλος. Είναι τρομερό το συναίσθημα και μεγάλη τιμή να παίζεις στο κεντρικό κορτ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου στο μποξ. Η ομάδα που με ακολουθεί νομίζω ότι είναι η καλύτερη. Έχω την καλύτερη ομάδα, την καλύτερη οικογένεια και καλύτερους φίλους στο μποξ μου», δήλωσε από την πλευρά της η Γερμανίδα Κέρμπερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς wimbledon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ