Τα 7 κορυφαία θερινά σινεμά της Αθήνας -Με φόντο την Ακρόπολη, τη θάλασσα, μέσα σε πάρκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 7 κορυφαία θερινά σινεμά της Αθήνας -Με φόντο την Ακρόπολη, τη θάλασσα, μέσα σε πάρκα [εικόνες]

Φωτογραφία: cineparis.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συντροφεύουν το καλοκαίρι μας, κηρύσσουν την επίσημη έναρξη της θερινής σεζόν και ρίχνουν αυλαία με την πρώτη ψύχρα του φθινοπώρου.

Ομορφαίνουν τα βραδιά μας με χρώματα του δειλινού, με αρώματα λουλουδιών, με κλασικές γεύσεις snac, finger food, coctail. Μας ταξιδεύουν σε αυλές, κήπους, ταράτσες, υπό τη μαγεία του έναστρου ουρανού και το φώς του φεγγαριού. Είναι γλυκιά συνήθεια, απόλυτο καλοκαιρινό trend. Τα θερινά σινεμά είναι παράδοση, αναμνήσεις, ιστορία, στο περιβάλλον της πόλης. Οάσεις ( στην κυριολεξία) δροσιάς, απόδρασης και απόλαυσης στο πιεσμένο αστικό τοπίο. Έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, έχουν κηρυχθεί διατηρητέα για να προφυλαχθούν απο τα σημεία των καιρών και να διατηρήσουν την ατμόσφαιρα, το ύφος και το κινηματογραφικό μυστήριο που τα διακρίνει. Σίγουρα υπάρχει κάποιο στην περιοχή σας ή και λίγο μακρύτερα, (είναι σημείο αναφοράς και συνάντησης για τις γειτονιές της Αθήνας). Δεν γίνεται να το χάσεις, στρίβεις σε ένα δρομάκι και πέφτεις πάνω του. Stands με τις ταινίες και το πρόγραμμα προβολής σε καλοσωρίζουν στην cinefil καλοκαιρινή εμπειρία. Πώς να αντισταθείς...

Cine Άνεσις

Φωτογραφία: summercinemas.gr

  • Λεωφόρος Κηφισίας 14 , Αμπελόκηποι
  • Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ

Ίσως ο πιό άνετος θερινός κινηματογράφος της πόλης. Είναι σπάνιο φαινόμενο να συναντάς καναπέδες, shezlong, άνετες καρέκλες και τραπεζάκια, πολλά σκαμπό bar, σε περιβάλλον καλοκαιρινού σινεμά. Όλα αυτά σε ένα ποιοτικό,ανακαινισμένο χώρο όπου μπορείς άνετα να απολαύσεις, κατά κύριο, λόγο blockbusters ταινίες, συνοδεία παγωτού, ποτού, coctail, πίτσας.

Δείτε τα υπόλοιπα 6 κορυφαία θερινά σινεμά της Αθήνας στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θερινά σινεμά Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ